Ingen onsdagssegling ikväll

I dag skulle vi ha seglat säsongens sista onsdagssegling Men tyvärr blev den inställd. Tyvärr och tyvärr? Det regnar och är inte särskilt mysigt så det gör väl inte så mycket.
Då är det mer tråkigt att vi inte är fler i området som vill kappsegla än att det blir inställt när en båt inte kan/vill vara med. Vi har i år varit tre tappra besättningar som kört ett antal onsdagkvällar. Det har i alla fall blivit fler onsdagsseglingar i år än förra året.

Trosa Båtklubb här närmare 400 medlemmar. Kanske 100 segelbåtar, och tre, fyra av dessa kommer till start på våra tävlingar. När vi har så få deltagare så är det också svårt att locka till sig deltagare från andra klubbar.

Nu har vi Höstseglingen kvar den 7 september och Sista Rycket den 21 september, och vi hoppas väl att det blir fler än vi tre, Express, Albin 78 och X-35 på de tävlingarna.

Nästa helg är det planerat Arkö Runt i Oxelösund. I skrivande stund fyra båtar anmälda. Det ser mörkt ut, och just nu är det ingen idé för mig att anmäla oss. Det bör väl vara en bit över 20 för att det ska vara värt att ta sig ner till Oxelösund.

Det här inlägget postades i Express, Kappsegling, Sörmland, Tango, Trosa Båtklubb. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.