Nu är vi anmälda till Arkö

Nu är Tango anmäld till Arkö Runt. Vädret ser lovande ut och anmälningarna trillar in. Men det är fortfarande lite tunt på listan. Jag uppmanar alla att anmäla sig i tid. Speciellt OxSS-seglare. Fler anmälningar på listan gör ju att andra också kanske anmäler sig. Men väntar alla till sista dagen, då är det för sent för de som har transportsträcka till Oxelösund. Så släng in en anmälan nu. Läser ni inbjudan så kan ni också se att ni kan få tillbaka anmälningsavgiften om ni avanmäler er före ett visst datum.

Jag tycker ju att ALLA OxSS-seglare som brukar kappsegla SKA anmäla sig. Jag har aldrig varit hemma när det är en kappsegling i Trosa till exempel.

Just nu är det för övrigt två Trosa-båtar, och på det är vi näst bäst efter OxSS. Nyköpingsseglare? Nävekvarns-seglare? Norrköpings-seglare? Anmäl er nu!

ARKÖ RUNT >>>

 

Det här inlägget postades i Express, Kappsegling, Sörmland, Tango, Trosa Båtklubb och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu är vi anmälda till Arkö

  1. Anna skriver:

    Det roligaste med kappsegling under säsong måste ju för både publik och de tävlande vara att startfältet innehåller många båtar som aspirerar på pallplatserna gissar jag. Det roligaste med kappsegling under vinteruppehållet måste ju vara att minnas tillbaka deltagandet i tävlingarna under säsongen gissar jag vidare. Jag instämmer i uppmaningen till seglare att utöka startfältet genom att anmäla deltagande i Arkö runt. Det kan skänka många glädje under lång tid :)

  2. Niklas skriver:

    22 anmälda nu på torsdag morgon. Vädret ser okej ut. Hoppas naturligtvis på fler anmälningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.