Arkö Runt 2024 | 23 anmälda nu

Arkö Runt 2013Torsdag strax före lunch är det nu 23 anmälda båtar på listan till Arkö Runt. Det är fortfarande gott om tid att knappa in en anmälan. Vädret ser okej ut och saker och ting börjar falla på plats för oss. Visst är det tråkigt att det är så få båtar, men det kan bli ett kul race i alla fall. Det verkar vara ganska många båtar med lågt SRS, så vi får nog ett tätt race kring oss.

Tango seglas ner till Oxelösund under fredagen, men vi åker hem och sover hemma. Det blir lite åkande, men det är det värt. Svårt dock att hitta någon som kan tänka sig att köra oss till och från Oxelösund på fredag eftermiddag respektive söndag morgon. Men det löser sig.

Tittar jag på anmälningslistan så bör J/70 med Erik Lindén vara favoriten i detta race. Även en annan J/70 med Per Enockson räknar jag som favorit. Sedan finns naturligtvis en massa andra duktiga seglare, och dit räknar jag även oss med Tango. Vinst är alltid målet, men då bör det vara en hel del kryss och gärna riktig läns.

HÄR har jag knåpat ihop en egen lista över anmälda. Med lite extra fakta. Den uppdateras dock manuellt vilket gör att jag troligen inte kommer att uppdatera under eftermiddag och kväll idag då jag jobbar.

Men vi hoppas väl att det rasar in anmälningar under kvällen. Nyköpings-seglarna är ”bara” fyra än så länge och vist borde de väl kunna utmana OxSS om antal deltagare? Nävekvarns SS två, Trosa BK två, Bråvikens SS en, Norrköpings SS en. Och Norrköpings-seglarna har ju inte så långt till Oxelösund så där borde det ju kunna finnas fler. En båt med kvinnlig skeppare, en Albin Alpha. Kul, men det borde kunna vara fler även där.

Om det blir fem båtar till så blir det i alla fall inte det lägsta antalet anmälda genom tiderna.

ANMÄL dig HÄR >>>

Arko_001

Det här inlägget postades i Båtar, Kappsegling, Sörmland, Tango och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.