Tango Klubbmästare 2024

Arkö_005Vi tog hem klubbmästerskapet 2024. Passande att det var 50-års-jubileum på kappseglingsbanan då för pappa.

En vinst är en vinst. Men det ska sägas att konkurrensen inte är så bred. Vi hade jämna resultat och det lönade sig i längden. Jag tycker själv att vi seglat riktigt bra i år. Vi blev trea på Notstickshällan race i maj, men jag tycker att vi seglade bättre än vad resultatet visar. På Sörmlandsregattan blev vi fyra totalt och bästa Trosa-båt. Även där tycker jag att vi gick riktigt bra med tanke på förutsättningarna.

En onsdagssegling vann vi och det var skönt, även om just placeringen inte betyder nått i KM-sammanställningen. På onsdagarna räknas främst deltagandet.

I Trosa BKs KM räknas alla klubbens tävlingar samt sammanställningen av onsdagsseglingarna. Dessutom ges bonuspoäng för deltagande i till exempel Askö och Arkö Runt.

Grattis alla som seglat ombord på Tango i år: Jim Qvarnström, Tobias Lindahl, Eva Simonsson, Martina Thorn, Daniel Berglund och Olle Björkvall. Och så jag själv då förstås. Hoppas att jag fick med alla där.

Det här inlägget postades i Express, Kappsegling, Sörmland, Tango, Trosa Båtklubb och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.