Gotland Runt ’23 | 10 dagar till start

Om jag räknar rätt är det nu 10 dagar kvar till starten på årets Gotland Runt. Jag kommer naturligtvis att följa racet så gott jag hinner med. Och de sedvanliga tipsen inför start kommer också, under nästa vecka.

Tyvärr är det väldigt få båtar på anmälningslistorna. I skrivande stund räknar jag till 190 båtar. Så få har det inte varit under min livstid tror jag. Med undantag för covid-åren. Förra året var det 199 plus double handed-VM.

Tyskarna lyser med sin frånvaro med bara två anmälda. Troligen på grund av att det går en massa mästerskaps-tävlingar där nere som de inriktar sig på. Finska båtar är det faktist fler än de senaste åren.

Men, det kan ju bli en bra och spännande tävling ändå. Det är lite för tidigt kanske att spana in vädret, men sol, varmt och sydlig vind är nog ingen högoddsare just nu.

Gotland Runt >>

Deltagarlista >>>

Det här inlägget postades i Kappsegling, Stockholm och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.