Seger i onsdags

Det var ju onsdagssegling i onsdags. Har inte tagit mig för att skriva om det ännu. Det finns ju annat att tänka på och motivationen är kanske inte den bästa. Och det kände jag i onsdags också. Det var lite så att jag hoppades att det inte skulle bli nått race. Men vädret stabiliserade sig till kvällen. Regnskurarna drog bort och vinden blåste cirka 3 m/s från syd.

Vi blev tre båtar. Samma tre som vanligt. Vi med Tango där vi var tre ombord. Janne Lindmark och Hasse Lundén med Albin 78 och Torbjörn Blomberg som seglade sin X-35 single handed.

Det blev en riktigt skön kväll med perfekt vind och en bana som det blev en riktig kryss på.

Vi tog till slut segern före ensamseglande Tobbe och 81-åringarna i Albin 78an strulade med spinnakern på slutet och blev trea.

Tråkigt att det inte går att locka ut fler seglare på banan. Vädret var ju i det närmaste perfekt. Sol, 3-4 m/s och tillräckligt varmt för att jag skulle segla i shorts. (13 grader vid målgång).

Onsdag efter midsommar seglar vi sista racet före semestern. Kan det bli nån mer deltagare då?

Det här inlägget postades i Express, Kappsegling, Sörmland, Tango, Trosa Båtklubb. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.