• Watski 2star | 88 anmälda

I dag torsdag har antalet anmälningar till nästa års Watski 2star Baltic kommit upp i 88 båtar. Det är väldigt lika förra årets siffror det det vid samma tidpunkt var 90 anmälda.
Det är ju dock fortfarande ingen panik med anmälan. 125 deltagare är gränsen och av de 88 som anmält sig har 51 skickat in betalningen. Men det kan väl vara läge att anmäla sig i tid i alla fall.

Lite fakta: Medellängd på de anmälda båtarna är 11,03 vilket faktiskt är en aning mindre än snittet på de som seglade 2013. Däremot är medel-SRS högre än tidigare, 1,264 mot 1,254 2013.
Längsta båt är ju den gamla damen Refanut med sina 19,22 meters längd och kortast är P-O Svenssons hemmbygge Poseye på 7 meter.

Ännu har inga Trosa-båtar dykt upp på listan, mer än Anders Mathson med sin Dehler 29 då, men han tävlar ju för Södertälje BS.

Det här inlägget postades i Kappsegling, Sörmland och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.